Nyáron is színház

2017-07-25 | Andiblog

Elsősorban elárulom nektek, hogy amikor először voltam színházban, akkor azt éreztem, hogy ez az én életem. Ezért arra jöttem rá, hogy nekem mindig járnom kell a színházakba. Olyan emberek tanították meg nekem, mint például az anyukám és a testvérem Niki cica is, viszont továbbiakban az Elek Dóra, Pindroch Csaba, Verebes Linda és a Bege Nóra is. Van példaképem, és ő is színésznő, és őt úgy hívják, hogy Szulák Andi és Verebes Linda és színészként a Pindroch Csaba. Őket már nagyon régen szeretem és ismerem, már baba korom óta, és nagyon régen szeretnék találkozni Szulák Andival.

 

Színházakban vannak olyan darabok, amikben dráma és romantika is játszódik, ami nagyon jó, például a Valami Amerika. Igaz, hogy film, de nagyon szeretem nézni, igaz, hogy néhány részben vagy egy-két erotikus helyzet, de attól még szeretem nézni nagyon.

 

Nagyon jól éreztem magam, és nagyon köszönöm ezt az élményt!

 

Egy jó barátnőmmel voltam Madách színházban, ahol Shakespeare új szerelmes darabját néztük meg az Andival, erre a darabra ő hívott meg, és autóval mentünk, és hamarabb értünk oda, ezért elmentünk sétálni, és fagyira is meghívott engem, és jót beszélgettünk, és sokat nevetgéltünk ezen az új Shakespeare darabon, mert nagyon élveztük. Nagyon jó volt, és nagyon jól éreztem magam vele.

 

Én nagyon sok színházba szeretek járni, mert nagyon jó dolog színházba járni. Amikor először léptünk be egy színházba, akkor azt éreztem, hogy ez már az a színház, amit régóta kerestem, mégpedig a Baltazár színház, ahova boldogan járok. Például azt is megtanultam, hogy végig tartani kell a szemkontaktust a párbeszéd alatt. Amit még fontosnak tartok, hogy soha ne nézzünk ki a közönség felé a párbeszéd alatt. Amikor bennünket megtapsolnak, vastapssal, akkor az egy csodálatos érzés és a legeslegvége felé amikor adják az instrukciókat akkor azt mindig úgy fogjuk fel, hogy azok jótanácsok. Igaz, hazafele elfáradok.

 

Fotó: Baltazár színház

 

Most szünet van, aminek nagyon örülök, mert ki tudom magam pihenni, de viszont ilyenkor is járok színházba is amit nagyon élvezek. Ti is járhattok színházakba, de főleg a Baltazár színházba gyertek.

 

Képzeljétek, a Pesti színházban játsszák a kedvenc darabomat, amiben a Barátok közt sztárja játssza a Mauglit. És ő nem más, mint a Józan László és nagyon jól játszik benne. Ez a darab a Dzsungel könyve, amit élőben is nagyon szívesen megnéznék, mert ez a kedvenc darabom.

 

Az évad utolsó Örkény előadása előtt a Baltazár színházban.

Fotó: Baltazár színház

 

Szóval ti is menjetek színházba.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?