Andika, a tánc mestere

2017-11-16 | Andiblog

Sziasztok, most összefoglalva a táncaimról fogok írni, ami úgy szól, hogy én már kicsi voltam amikor táncolni kezdtem.

 

Azokon a napokon, amikor én még kicsi voltam, akkor olyan hírességek léptek mindenhol fel, mint például a Neoton Familia, Vikidál Gyula és Eszményi Viktória. Viszont még nagy kedvencem is fellépett akkor, az nem más, mint Delhusa Gjon, akit szintén nagyon imádok. Ne felejtsük el még azt az együttest sem, aki teljes szívemből szeretek, és az a Padödö. Utána őt követi a Desperado aztán viszont a Szulák Andrea, aki még a példaképem, mert vörös a hajunk. Jó, igaz a Szulák Andi egy kicsit halvány vörös, de nekem úgy is tetszik a haja, ahogy van.

 

Szóval inkább térjünk arra vissza, hogy amikor a táncot elkezdtem, akkor még kicsi voltam, de akkor is éreztem, amit most is, hogy tele energiával és lendülettel élvezetes táncolni. Ezzel azt szeretném mondani, hogy akik olvassák a blogomat azok is táncoljanak, mert, ha valaki bekerül egy olyan helyzetbe, ahol táncolni kell, akkor mit csináltok? Például, ha valakinek olyan barátja van, aki romantikus és néha el akarja vinni táncos helyre, akkor táncolni kell és nem lehetnek semmilyen kifogások. Ilyenkor azt mondom, hogy én szeretek táncolni, ti is kövessétek ezt a példát. Amennyiben, ha valaki tanácstalan, akkor keressen meg engem a Facebookon, és írjatok nyugodtan nekem, bármikor segítek mindenben mindenkinek, ha tudok.

 

 

Aztán ahogy nőttem mindig jöttek sorba a sztárok. Például Zámbó Jimmy, Neoton. Viszont aki nagyon nem tudna táncolni az ne búslakodjon, mert akkor is lehet, a lényeg benne, hogy sokat kell próbálkozni és ennek az eredménye meghozza a gyümölcsét. A tánc az egy szórakoztató, élményt nyújtó pillanat. Járok is táncolni a Bálint Házba, most egy másik helyen tartják, ahol folytatólagosan folyik ezerrel a tánc, amit élvezek nagyon és boldoggá tesz.

 

 

 

 

Azt gondolom a táncról, hogy bárhogy bármit és bárhol lehet táncolni. Például angol keringő, vagy van olyan tánc, ami erotikus, hát nem is tudom, hogy megemlítsem e ezt a tánc formát. Viszont olyan helyen, ahol csak nézzük és hallgatjuk a fellépőket úgy, mint egy normális néző, akkor mi is legyünk olyanok, hogy visszafogjuk magunkat és viselkedjünk.

 

 

Fontos tudni, hogy tánc közbe ne veszítsük el az egyensúly érzékünket és ne csússzunk ki a ritmusból, mert ezek alapszabályok. És a szabályok azért vannak, hogy be is tartsuk őket.

 

Táncolni jó dolog, mert felpörget és energiát is ad. Szóval táncoljatok akkor is ha nem nagyon tudtok. Ha tudni akarjátok, hogy én mennyire tudok táncolni, meg tudjátok nézni a Youtube-on, ott a titok kulcsa. (Ezen a linken, 12:50-től)

 

 

Nagyon örülök annak, hogy a Baltazár Színházban az Olívia meg a Dorka rendez egy olyan darabot, amibe táncolunk is és ennek az a címe, hogy Pitypang.

   

Viszont nekem a tánc üzenetet hagy maga után, például a szeretetet és a hangulata is megvan. Szóval mindenki táncoljon mert az fogyaszt is és ez egy intenzív testmozgás is és a hasunkról is leszedi a zsírfelesleget. Táncba öltöm az egész életemet, mert zenén nőttem fel, jó igaz, mást is szoktam csinálni, de a telefonomon mindig zenét hallgatok.

 

 

A fotókat Bege Nóra készítette a Baltazár színházban. Köszönjük szépen!

 

 

Egy hozzászólás a(z) “Andika, a tánc mestere” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Valami Amerika láz - Down-szindrómával kapcsolatos hírek, információk, tények

Vélemény, hozzászólás?