Szeptemberi kezdés

2017-10-02 | Andiblog

Sziasztok, újra itt vagyok és most a szeptemberi kezdésről fogok nektek, ami úgy van, hogy a kicsik és nagyok óvodában vannak, és iskolában kezdjük a szeptembert. A még nagyobbak viszont újult erővel folytatják a munkájukat. Például a Baltazár színházban.

 

 

Én úgy készülök erre a szeptemberi hónapra, hogy elkészítem magamnak a következő napokra a teendőimet, mint például hideg vízben zuhanyzok le, mert felfrissíti minden egyes szervezetemet és ettől is próbálkozik a szervezetem fent maradni, de nem mindig jön össze, hogy éberebb maradjon. Utána egy jó kis meleg teát kortyolgatok aztán viszont a vitaminjaimat veszem be és végeztünk. De nem utolsó sorban hidratálom az arcomat is és a fogmosást se hagyom ki.

 

 

Nyakunkon a szeptember, kicsit változunk, megújulunk. De a lényeg ugyanaz marad. Tánc, jó kedv és a közösség is, ami összetart minket, én szerintem. Ha jól emlékszem, ezekben a helyzetekben sokat változunk közben csak növünk és növünk, aztán viszont jön hamarosan a felnőtté válás. Ez az a kor, amikor mindenki munkával kezdi a szeptemberi hónapot, ami igaz kissé először furának hangzik, ez az egész felnőtté válás.

 

De azért higgyünk magunkban, hogy menni fog ez a helyzet. Ha nem hiszünk benne, akkor viszont nem is sikerülhet.

 

 

A Baltazárban is elkezdődtek a Pitypang Tánc próbái és van még egy színdarab a Radnóti színházban az Ádám almái című darabja. Itt még csak ruha és cipő méretet vettek. Sajnos hiába a diétázásnak, mert nekem pajzsirigy alul működésem van, ezért nagy méretű ruha kell a nagy hasam miatt. Én mindent megteszek, hogy sikerüljön lefogynom. De még egy dolog kiderült rólam, hogy táplálék felszívódási zavarom van, képzeljétek. De ezek nem fognak eltántorítani, nem hagyom, hogy a fogyókúrám csődöt mondjon. Sajnos ezzel nem tudtunk mit kezdeni, ezért járok orvoshoz vizsgálatokra, hogy mitől vannak. De ezt hagyjuk.

 

    

 

Hétvégén még most is pihenünk vagy szórakozunk. Például most volt a szívünk napja. Nagyon jó volt, mert felléphettem a Bereczki Zolival és énekeltem meg táncoltam a Rómeó és Júliából a Lehetsz Király című számra. Nagyon élveztem, ez volt az álmom.

 

Igaz, még sok álmom van. De azt majd máskor.

 

Köszi, hogy olvastátok az írásomat.

 

Fotók: Bege Nóra

 

 

Vélemény, hozzászólás?