Nyári vakáció

2017-07-06 | Andiblog

Ezen a nyári vakáción nagyon sok mindent lehet csinálni, például strandolni, táborozni és még sokat mozogni. Aki teheti az minél hamarabb menjen ki a levegőre, használja ki ezt a jó időt, jó sok mozgással meg futással vagy úszással, mert attól leszünk formában.

 

Amit fontosnak tartok, az, hogy legyen nálunk naptej vagy fényvédő krém, amivel be tudjuk kenni minden egyes testrészünket, mint például hátunkat, vállunkat, arcunkat és a mellkasunkat, hogy ne süljön le ropogós kacsasültre, ezért vigyázzunk a napozásnál. Amire még figyelnünk kéne, az a folyadék pótlása, mert mi mozgékonyak vagyunk és ezzel veszíthetünk sok vizet, ezért figyeljünk arra, hogy elegendő folyadék legyen nálunk. Remélem ez tetszeni fog mindenkinek és tanulságos is lesz.

 

Bege Nóra fotója

 

A következő dolog, amit én csinálni fogok ezen a nyári vakáción: íme pár dolog, ahova megyek el a barátokkal, ismerősökkel: Agárd, fotó tábor, Törökszentmiklós és Szepezd. Aligára a fotó táborba a legjobb barátommal a Dáviddal megyek, és nagyon várom és ez is egy mozgásos program. Azt tanácsolom nektek is, hogy ti is ha tehetitek menjetek valami mozgásos programra addig amíg jó idő van. Lehet bármilyen mozgásos program, a lényeg, hogy használjátok ki a jó időt amíg lehet, mert utána már bánni fogjátok, hogy nem jutottatok ki sehova, jobb, ha most mentek. Akár Palatinus, vagy Velencei tó, vagy Balaton, vagy Hajógyári szigetre, vagy szabad téren tornázni. Vagy Balatonszepezden töltsetek el néhány napot vagy hetet. Nem tudom, hogy kinek mi hiányzik, ezért ajánlom nektek ezeket a jó helyeket.

 

Viszont vigyázzatok magatokra, vigyetek magatokkal folyadékot és naptejet vagy fényvédő krémet. Inni nem csak akkor kell, amikor szomjasak vagyunk, hanem folyamatosan vigyük be a szervezetünkbe az elegendő folyadékot, ez azt jelenti, hogy sok vizet igyunk. Fogadjátok meg a tanácsaimat, mert ezek is hasznosak lehetnek.

 

Köszönöm szépen a sok lájkot és megosztást, nagyon örülök neki és annak is, hogy az eddigi blogomat olvassátok és lájkoljátok, remélem azok is hasznosak számotokra és ígérem nektek, hogy igyekezni fogok a további blog írásával, csak mire kitalálom a következő blogom címét az egy kicsit időbe telik.

 

Bege Nóra fotója

 

Ne haragudjatok, hogy megvárakoztatlak benneteket, tudom kicsit tűkön ültök és várjátok a következő blogomat. Mindig igyekszem és nagyon köszönöm szépen a türelmeteket is. A további blogom olvasásához kívánok nektek jó szórakozást és remélem, hog azok is tetszeni fognak mint az eddigiek is.

 

Képzeljétek voltam Agárdon és nagyon jól éreztem magam, mert nagyon sokat úsztam, csobbantam és ez nekem nagyon jól esett. Voltam az agárdi pop strandon ahol koncert volt és fellépett a Kasza Tibi és a Neoton Familia, akiket nagyon szeretek és kiskoromban ismertem meg őket. A Völgyi Katival és a Balázskával voltam Agárdon. Azt éreztem, hogy végre itt a nyár ami számomra olyan volt mint egy valóra vált álom. Én ezeket éreztem miközben nyaraltam, boldogság, öröm és vidámság. Volt éjszakai fürdőzés is, meg hajókázás. Az éjszakai fürdőzésre az ment aki akart, de én megragadtam ezt az alkalmat és ki is használtam és nagyon jó volt a víz. Éjszaka nagyon jó a víz a Velencei tavon. A többi nyaralásomról is írni fogok és kellemes nyarat kívánok mindenkinek.

 

 

 

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?