A decemberi ho-ho-hónap

2018-01-01 | Andiblog

Sziasztok kedves olvasóim. Hamarosan megtudjátok, hogy a decemberi hónap miről szól. Elkezdett kis pelyhekben hullani a hó és remélem, hogy minél nagyobb pelyhekben is fog majd hullani ami mg is fog majd maradni. Szóval azzal kezdeném, hogy hogyan kell felöltözni és miket kell tartani a táskában és használni is kéne. Például nekem van egy olyan rossz szokásom, hogy még ilyen időben is lenge ruhában öltözködök, de viszont ezen én változtatni fogok, és jó rétegesen és melegen fogok öltözködni. Mindig van nálam kézkrém, hogy nehogy kiszárítsa a kezemet ez a hideg. És még, amit magamnál hordok az az ajakbalzsam, szintén azért, hogy nehogy kiszárítsa a számat. Folyadékot is viszek magammal, ami nem más, mint a jó meleg tea.

 

Tudjátok, hogy decemberben várjuk a télapót, aki hozza a jó gyerekeknek mindenféle finom édességeket, viszont a télapó mindent lát, és azt is látja, hogy ki rosszalkodik. Felírja a nagykönyvbe a rossz gyerekek neveit és nem csak édességet osztogat nekik, hanem virgácsot is aki rossz. Szerintem viszont leginkább csak jó gyerekek vannak mindenütt és akkor jár édesség. Mindenki ki szokta pucolni a csizmáját vagy a cipőjét és úgy tesszük ki az ablakba és így várjuk a télapót. Akinek van keksz és tej, azt is kitesszük a cipő mellé, mert azzal gyűjti a télapó az energiát, hogy tovább járja a házakat. Nekem már hozott a télapó édességet és egy virgácsot is figyelmeztetésként, de én valójában mindig jó vagyok.

 

 

 

Most volt fellépésem a Baltazár színházban, aminek az a címe, hogy Pitypang és azt nagyon szeretem csinálni. És most vasárnap lesz a Baltazár színházban a Baltazár karácsony, amit nagyon várok. Húztunk nevet és az illetőt, akit húztunk azt megajándékozzuk. Ezentúl a rajz klubomat megnyitottam és amikor készen vagyok a rajzaimmal csinálni fogok egy kiállítást belőlük ahova várni fogok mindenkit sok szeretettel, mindenkit értesíteni fogok róla később, világhírű festő, rajzolója vagyok.

 

 

 

Most viszont várjuk türelmetlenül a karácsonyt és hogy eljöjjön a jézuska. A karácsonyban azt szeretem, hogy együtt a család és a karácsony a szeretet ünnepe és mi együtt vegyülünk el benne és megajándékozzuk egymást a szeretet ajándékával. Míg díszítjük a fát megy a karácsonyi zene és utána együtt sütünk, főzünk. És játszunk társast vagy bármilyen jópofa játékot. Nagyon szeretem a karácsonyi menüt is. A karácsony a szeretet ünnepe, ami azt szimbolizálja, hogy legyen együtt a család szeretetben és békességben. Kívánok mindenkinek áldott békés karácsonyi ünnepeket.

 

 

Közzétette: Pátkai Andrea Andrea – 2017. december 24.

 

 

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?