Valami Amerika láz

2018-03-04 | Andiblog

“Nézzék meg még egyszer és vegyék észre, hogy tök jó” – Pátkai Andrea beszámolója a Valami Amerika 3 stábpremierjéről.

 

Elsőként, üdvözlök minden kedves olvasót. Azért nem írtam ilyen sokáig, mert lefoglalt a Baltazár Színház és a kondizás és még sok minden más is. Most a Valami Amerikáról fogok írni.

 

Képzeljétek, voltam a Valami Amerika 3. stábpremierjén. A Pindorch Csaba vitt el oda engem és nagyon jól éreztem magam. Nagyon tetszett a film, de én a Valami Amerika első kettő részét is sokszor néztem mert az is nagyon tetszik. Szeretem a benne levő színészeket, például Pindorch Csaba, Szabó Győző, Hujber Feri, Oroszlán Szonja és még sokan másokat is. Nagyon jól játszanak benne, és én is ilyen jó színész szeretnék lenni, mint ők.

 

A bemutatón ott volt a Herendi Gábor, ő a rendező. A Csaba bemutatott neki és nagyon jót beszélgettem vele. Nagyon aranyos volt és csináltunk egy közös képet. A Csaba viszont teljesen levett a lábamról és elbűvölt engem. A filmet jó sok zenével fűszerezték. Nagyon jól éreztem magam, ez volt a legszebb napom.

 

 

Herendi Gáborral, a Valami Amerika 3. rendezőjével

 

 

Nem tudok különbséget tenni, nekem mind a három rész nagyon tetszett. Akinek nem tetszik az nem tudja, hogy mi a jó. Ezért szeretném megkérni azokat a kritikusokat, akik nem értékelik ezt a sok munkát, ami benne van, azok nézzék meg még egyszer és vegyék észre, hogy tök jó. Ha rosszakat mondanak, az nagyon rosszul esik a színészeknek, és ők sokat dolgoztak rajta. Szerintem mid a három rész nagyon jó, remélem, hogy lesz még 4-5-6 és még több rész is.

 

Szeretnék a Szabó Győzővel is találkozni, hogy tudjak neki is gratulálni. Az első példaképem a Pindroch Csaba, mert ő nagyon vicces, a filmben nagyon jól játszik és jókat szoktam vele beszélgetni is. Ha én lennék kritikus, csak jókat írnék erről a filmről.

 

Nagyon köszönöm Csaba, hogy én is ott lehettem ezen a szép napon veletek.

 

 

Pindroch Csabával a Valami Amerika 3. stábpremierjén

 

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?