Down-szindrómás és túlsúlyos? Legyen modell!

2015-05-14 | Család| Down-szindrómával a világ

48 óra alatt több, mint százezer lájkot kapott Madeline Stuart fotója, amelyen megmutatja 18 hónapos átalakulásának eredményét.

 

ilyen volt, ilyen lett

 

A 18 éves, Down-szindrómás ausztrál lány évek óta sokat küzdött a súlyával. Tavaly év elején elhatározta, hogy az anyja és a tánctanára segítségével egészségesebben fog élni. Valójában nem a külseje érdekelte, hanem az zavarta, hogy a plusz kilók miatt nem tud kézen állni és cigánykerekezni. Ekkor több mint 20 kiló túlsúlya volt.

 

Maddy bikiniben

Már korábban is sportolt, a speciális olimpia több versenyszámában is sikeres volt, de most heti 4-5 alkalommal kezdett úszni, minden gyorsételt elhagyott, pontosabban csak különleges alkalmakra hagyta (kivéve a csipszet a moziban).

Maddy fekete-fehérben

Személyi edzője segítségével kéthetente krikettmérkőzéseken vett részt, kéthetente pedig pomponlányként lépett fel – mert egyikről sem akart lemondani. Ezek mellett tánc- és drámacsoportokba, olvasókörbe is jár. Maddy számára minden tevékenység más baráti kört jelent, és ő nagyon szeret emberek között lenni.

 

Maddy krikettezik

Maddy édesanyja, Rosanne azt mondja:
– Medeline-nel szinte egy test egy lélek vagyunk. Nagyon erősen kötődünk egymáshoz és imádjuk egymást. Ő az egyetlen gyermekem és születése óta kettesben élünk. Nagyon szereti a társaságot. Olyan, mint én kicsiben. Az nem izgatja, hogy hogy néz ki, nem foglalkoztatja túlságosan a megjelenése. Az viszont nagyon is érdekli, hogy most rengeteget mozoghat úgy, hogy közben nagyszerűen érzi magát.

 

Maddy a levegőben

Madeline szeretne modellként dolgozni és jelenleg ügynökséget keres.

 

 

Forrás: Parker Myles

Madeline FaceBook oldala

 

Kérjük, ne másolja le a cikket, inkább adja tovább így. Köszönjük!

 

 

Vélemény, hozzászólás?