“Könyékig a hűtőben”

2017-04-06 | Andiblog

Én egy barátságos, jószívű és jólelkű lány vagyok. Mindig jó kedvű vagyok és szeplős. Ami még nem tetszik magamban, hogy dinnye alakom van, ami azt jelenti, hogy kicsit duci vagyok.

 

A szeplő nem kapható el, mert ez nem vírusos betegség. Ez a szeplő akkor kezdődött amikor kisgyerek voltam. Ahogy egyre nőttem és nőttem, még jobban nőtt és egyre több lett a szeplő. Minél többet vagyok a napon, annál több szeplő nő ki rajtam. De ez engem nem zavar.

 

 

Inkább az alakom zavar, nem pedig a szeplő, ami rajtram van. A cél érdekében helyesen étkezem és sok folyadékot iszom. De néha bűnözök. Például ünnepekkor. A helyes táplálkozáshoz szükségesek a vitaminok, zöldségek és gyümölcsök. Ezek a táplálékláncok azért fontosak, mert segítik az egészség megőrzését és a fogyást is. Néha van eredmény, és akkor kicsit fogyok, de néha visszajön ez a kiló. Pedig nagyon sokat küszködök azért, hogy a fogyásom eredményes legyen. Azért, mert nagyon szeretném, hogy bikiniformám legyen.

 

 

Amikor anyáék alszanak esténként néha kimegyek a konyhába csipegetni, és a hűtőben is könyékig is benne vagyok. És onnan is csipegetek egy két dolgot. Legjobban csokis habos sütiből és apró finomságokból szeretnék csipegetni, ha van a hűtőben. Ha nincs ilyen, akkor a hús és húskészítmény ételekből készült felvágottakból is csipegetnék. Néha volt olyan, hogy le is bukok, mert a tesóm, a Niki vagy anya veszi észre, hogy mit csintalankodok. De ez nem helyes, mert akkor hízok azoktól az ételektől, amik hizlalnak. Ilyet nagyon ritkán csinálok, de jobb lenne, ha nem csinálnék ritkán se ilyet.

 

 

Azt tanácsolom, hogy ti is táplálkozzatok helyesen, és igyatok sok folyadékot, például vizet. És ne kövessétek el azt a hibát, hogy huncutkodtok, mert abból csak rosszul jöttök ki a magyarázatokkal. Ezért nem jó, ha ti is huncutkodtok. Ne egyetek édességeket és ne igyatok cukros italokat mert hizlalnak és nem egészségesek.

 

 

3 hozzászólás a(z) ““Könyékig a hűtőben”” bejegyzéshez

  1. andika24

    nagyon szépen köszönöm hogy a blogomat olvassátok.örülök hogy tetszik, megpróbálok ezután is jókat írni és azt is légyszíves olvassátok remélem hogy azon is nagyon jól fogtok szórakozni nagyon szépen köszönöm a hozzá szólásokat nagyon jól esik nekem .Andi

Vélemény, hozzászólás?