Szerelmi szálak

2017-03-22 | Andiblog

A szerelmi szálak azok bonyolítják az emberek életét, mert szakítások, veszekedések, sírások, zokogások állnak az emberek útjába. De van, amikor megbocsátják, de van, amikor nem. Az útjaik elválnak, és ez mindkettőjüknek rossz. De van olyan, hogy a szerelem jó dolog, mert akkor romantikus dolgok történnek, mint például esküvőre készülnek azok a párok, akik egymáshoz őszinték. Vagy nem mennek el egy másik fiúval vagy férfival.

 

Azért kerülöm el a szerelmi szálakat, mert lehetnek szakítások, válások, sírások, satöbbi. Ezért jó nekem, hogy nincs ilyen fiú barátom szerelemből. Vannak jelentkezők, de még nem kezdek bele egyelőre ilyen kapcsolatba, mert félek, hogy nem egy az ízlésünk és nem egy korban vagyunk, vagy bármi lehet. Ezért nem kezdek bele semmilyen kapcsolatba, ami szerelemből kezdődik.

 

 

Ha van egy pár, akik szeretik egymást és szeretnének esküvőt, csak akkor szabad, ha van miből, mert, ha nincs, akkor viszont nagyot koppannak és az egész esküvőt le kell fújniuk, ami nagyon rossz érzés mindkettőjüknek.

 

Ha nekem lenne egy fiú társam, akkor legyen őszinte, romantikus és szorgalmas. Nem pedig hazudós és lusta. Amit elvárok tőle, hogy szorgalmasan dolgozzon, mellőzze a hazugságokat, és ne menjen el más lányokkal, mert ezek nem jók egy kapcsolatba, mert ebből veszekedés is lehet, és az se jó, mert akkor a párok elválnak és az mindenkinek rossz nagyon.

 

 

 

Egy kapcsolatban fontos, hogy nagyon szeressék egymást, mert az a legfontosabb, mert az nagyon jó. Így lelkileg és testileg feltöltődnek. Hogy jó legyen együtt, tartsanak ki egymás mellett jóban, rosszban. Ismerek egy párost, a Balázs és a Sárika, ők azért jó páros, mert őszinték egymáshoz és szeretik egymást. A másik jó páros az Erzsi és az István, mert ők is őszintén szeretik egymást, de van, mikor néha mosolyszünetet tartanak. De csak addig amíg ki nem békülnek, és aztán kibékülnek, az viszont romantikus esemény.

 

Van olyan párkapcsolat, hogy esküvőt vagy nászéjszakát rendeznek meg, ami csodálatos és romantikus dolog. De van olyan eset, hogy összevesznek és az nem jó, mert abból válás lehet és az mindenkinek rossz. A szerelem olyan, mint a szeretet, de néha veszekedés is van ami mindenkinek rossz, mert a szerelem a boldogságot és barátságot jelképezi.

Vélemény, hozzászólás?