Kövesd a divatot

2017-05-09 | Andiblog

Elsőként fontos tudni, hogy a divat azzal kezdődik, hogy ápoljuk a bőrünket, mert attól lesz feszesebb a bőrünk. Az is fontos, hogy illatosak is legyünk, méghozzá egy márkás tusfürdővel ami a bőrt hidratálja. Azután viszont jöhet az arctisztítás, ami azért kell, hogy az arcunk hidratált legyen, mert ez is fontos az arcunk ápolásához. A következő, ami még fontos a hidratációhoz, hogy válasszuk ki a megfelelő arckrémet és azzal ápoljuk az arcunkat. Utána következik a ránctalanítás, azért, hogy selymes legyen az arcunk. Igyunk sok vizet, mert az is hidratálja az arcunkat és széppé varázsolja a bőrünket is.

 

Fotó: Bege Nóra

 

A divatban arra is figyeljünk, hogy a hajunk frissen mosott, ápolt legyen és hogy fényesebb is legyen, mert az beletartozik a divat stílusához. Valami olyan szert keressünk, ami fényesíti a hajakat, például hajspray vagy hajlakk, illetve haj fényesítő lakk. Vajon mi lehet az ami kiegyenesíti a hajakat? Ez egy jó kérdés, mert a válasz egyszerű rá, mégpedig a hajvasaló.

 

Most jöjjön a divatos öltözködésről, mégpedig az arról szól, hogy vannak vékonyabbaknak és teltebb alakúaknak divatos ruhák és kiegészítők, például bőrkabát vagy ruha, vagy olyan felső, vagy nadrág, ami csinos. Azok vékonyaknak való, de lehet olyan ruha elbújva a teltebb alakúaknak is. A teltebb alakúak se lógassák az orrukat, mert ők is válogathatnak nekik való ruhákat, ékszereket, vagy valamilyen divatos órákat, amik nagyon csinosak és ezekkel az ékszerekkel ragyoghatnak a teltebb alakúak is. Napszemüveggel is lehet hódítani, mert kiemeli az arcunkat.

 

Ezért tanácsolom a teltebb alakúaknak először, hogy ne legyenek szomorúak mert ők is követhetik a divatot, de egy kicsit másképp. A vékonyabb alakúaknak viszont azt tanácsolom, hogy lapozgassanak divat magazinokat és kövessenek belőle divat stílusokat. Van olyan ruha butik, amikben a teltebb alakúak is válogathatnak nekik való ruhákat. Az a fontos, hogy olyan ruhákat vagy cipőket válasszunk ki, ami kényelmes és csinos.

 

 

Címkék: ,

2 hozzászólás a(z) “Kövesd a divatot” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?