Edzésre fel!

2018-04-06 | Andiblog

Sziasztok. Most a sportról fogok írni ebben a bejegyzésben.

 

 

Én járok kondizni és nagyon örülök annak, hogy járhatok, mert életem része lett egyrészt, másrészt szeretem és imádom az edzőmet, akit Ádámnak hívnak, mert szeretem a humorát. A sport az egy életre szóló élmény, mert energiát, lendületet ad a szívemnek és a lelkemnek is. A sportról csak annyit írnék, hogy bármennyire is nehéz vagy fárasztó, de akkor is kell a szervezetnek mert attól töltődik fel a test többi szervei, attól kapunk rengeteg energiát, és persze még azt is szeretem benne, hogy önbizalmat és jókedvet ad nekem is.

 

Még a szabadidőben is lehet edzeni, ilyen például a futás, kosár és a foci is. De vízben is sportolhatunk, például úszás vagy vízi labda is lehet, ezekből válogathatunk kedvünkre való edzés folyamatot, ami a kedvenc sportágunk.

 

Szerintem, ha az edzésbe belegondolunk, akkor elsőként legalább 10 perc bemelegítéssel szoktunk kezdeni, ha jól emlékszem. Viszont akkor elsőként egy olyan edzéssel kezdenék, ami egy kicsit ellazít, és ennek az edzésnek a neve az, hogy pilates.

 

Egyből keressük a kifogásokat, hogy miért nem akarunk mozogni, pedig mozogni kell naponta 1 órát – 30 percet, és nem szabad feladni soha. A rendszeres mozgásnak van egy olyan szerepe, hogy megmozgatja minden egyes porcikánkat, például hasizom, comb stb.

 

 

Képzeljétek, a Down Alapítvány sportcentrumába járok kondizni, és nagyon szeretek oda járni, és ezzel az a célom, hogy lefogyjak. Sikerült is 10 kilót leadnom eddig, igaz elsőként köszönhetem magamnak, másrészt anyának, hogy elvisz és harmadrészt az Ádámnak, hogy segít nekem és nagyon jól csinálja. Ő nagyon kedves, aranyos és vicces is, és ezt szeretem benne. Igaz, a feladatok kemények, de nagyon hatásosak, és bírom nagyon csinálni, de a perceket letakarja, hogy ne lássam, de az nem baj, mert így is úgyis teljesítem az adott feladatot, és ennek nagyon örülök, hogy végre egy olyan személyi edző büszke rám, aki nem más, mint az Ádám.

 

Minden lépéssel közelebb a célhoz! 🙂

 

Van egy külön helyiség a masszáshoz, és aki ezt vezeti le, őt úgy hívják, hogy Gábor, akinek csodálatosan finom kezei vannak, mert nagyon jól tud masszírozni. Van egy vezető, akit úgy hívnak, hogy Nikolett, de nem szeretnék tévedni azzal kapcsolatban, hogy ő a vezető, azt hiszem, de nagyon aranyos és kedves, nagyon szeretem és imádom őt is, és mindig megdicsér engem, hogy nagyon jól edzek én. Van egy néni, akinek sajnos nem tudom a nevét, de ő is nagyon aranyos és neki is meg szoktam mutatni az edző bérletemet.

 

Aki jól akar kinézni, jöjjön ide edzeni!

 

 

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?