Mitől lesz más ez a nap? – Karácsonyi üdvözlet a JOBGROUP-tól

2015-12-10 | Egyéb

Mitől lesz más ez a nap?

 

Talán attól, ha most igazán figyelünk egymásra, talán attól, ha az a szeretet, amit kifejezünk, tényleg a szívünkből jön, vagy talán attól, ha egy pillanatra megállunk, hogy a fényt meglássuk: egymás szemében és a saját lelkünkben is.

 

A JOBGROUP karácsonya már évek óta attól más, hogy a cég partnereit a karácsonykor szokásos személytelen ajándékok helyett valódi értékkel gazdagítja: az ajándékokra szánt összeget egy civil szervezetnek adományozza és partnereit is hasonló társadalmi felelősségvállalásra buzdítja. Az elmúlt néhány karácsony alkalmával az adomány a Down Egyesület Down-szindrómás gyerekekért és családjaikért végzett munkáját támogatta, idén pedig ráadásul egy elképesztően bájos, üdítően őszinte és tiszta videót is készítettek.

 

A JOB Személyzeti Tanácsadó Kft. az egyik legnagyobb hazai tulajdonban lévő humánerőforrás-szolgáltató, jelenleg az egyik legismertebb és legelismertebb a személyzeti szolgáltató cégek magyar piacán. A JOBGROUP a társadalmi felelősségvállalás területén is példamutató a magyar cégek között: Önkéntes munkával segítették a Mikulásgyár programot, pénzadománnyal és a vállalatokkal közös gyűjtéssel támogatták az SOS Gyermekfalvakat, önkéntes munkával, szervezési segítséggel, pénzadománnyal támogatják a Down Egyesület munkáját is. A JOB Kft. rehabilitációs munkaerő-közvetítéssel foglalkozó üzletága, a REHABJOB kifejezetten a megváltozott munkaképességű munkavállalók munkába állását segíti a munkahelyek felkészítésével, tanácsadással, képzéssel, munkaerő közvetítéssel.

 

Hölgyeim és uraim, így kíván boldog karácsonyt egy profi, modern, a társadalmi fejlődésért felelősséget vállaló cég ma Magyarországon:

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?