Wil repül

2015-04-15 | Család| Családi élet

Alan és Nikki Lawrence öt gyereket nevelnek. A legkisebb, Wil, Down-szindrómás. De nem ettől különleges.

 

Hanem hogy tud repülni.

 

Will repül

 

Alan fényképész és dizájner, blogjában az 5 gyerek neveléséről ír és tesz közzé remek fotókat.

 

Will, a jazz zongorista

 

Wil SMS-t küld

Az apa itt arról panaszkodik, hogy fia állandóan szöveges üzeneteket küld az “úgynevezett barátainak” és segítséget kér a többi szülőtől, akinek egyévese hasonló függéstől szenved.

 

A “Wil repül” folyamatosan gyarapodó fotósorozat, amelynek darabjait a legutóbbi Down Világnapon tették közé összegyűjtve, ezzel a kommentárral:

 

 

“Nagy ajándék számunkra, hogy a kicsi Wil az életünk része! El sem hiszem, hogy már 17 hónapos. Amióta a családunkban van, sokat tanultunk tőle a szeretetről, türelemről, büszkeségről és leginkább a tiszta öröm átéléséről. Ezekkel a fényképekkel mutatjuk meg, milyen izgalmas és örömteli lett az életünk Willel – és azt is, hogy a Down-szindrómások bármire képesek, amire elszánják magukat.”

 

 

 

Mielőtt bárki komolyan venné (akár a repülést, akár a szöveges üzeneteket küldő egyévest), Alan egy interjúban elárulja, honnan jött az ötlet, hogy valósághű fotókat kreáljon a “repülő” kisfiúról:

 

“Wil mindig is repülni akart, mióta a hasára tud fordulni. Hason fekve a karját gyakran felemeli a háta mögé és úgy rugdos a lábával, hogy a családban mindig azzal viccelődtünk, hogy egyszer csak felrepül. Egy nap úgy döntöttem, hogy ezt fotósként valósággá teszem.”

 

Jól sikerült.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?