Mosoly télen-nyáron: Down-szindrómás gyerekek fotói

2015-12-09 | Család| Családi élet

Laura Kilgus fényképész négy éve fotóz Down-szindrómás gyerekeket és segíti ezzel a Rhode Island-i Down-szindróma Társaságot (DSSRI).

 

Laura Kilgus fényképész, unokaöccsével, Tommyval

Laura Kilgus fényképész, unokaöccsével, Tommyval

 

Képein azt igyekszik megragadni, amitől az emberek boldogok az adott pillanatokban, és a célja, hogy ne csak fényképezzen, hanem hozzájáruljon az örömteli emlékezéshez. Legutóbb a Down-szindróma hónapjában, októberben rendezett kiállítása kapcsán lehetett hallani felőle, most pedig a Rhode Island-i szervezettel összefogva karácsonyi fotózást rendeztek egy farmon, ahol fenyőfákat árulnak.

 

család a fenyőfa alatt

 

– A gyerekek a fenyőfák között szaladgáltak, a díszekkel és a műhóval játszottak, bontogatták a szépen becsomagolt ajándékdobozokat, és csodás látványt nyújtottak a fényképezéshez – mesélte a fotós a Mightynak.

 

Miközben a gyerekek játszottak, váratlanul a fenyőfa vásárlás közben arra járó más családok is megálltak mellettük, nézték a vidáman játszó gyerekeket, és többen adományokat is felajánlottak a szervezet számára.

 

könyvvel a fa alatt
– A gyerekek nagyon aranyosak voltak és pusztán azzal, hogy önmagukat adták, cselekvésre késztették ezeket az idegeneket. Nagyon szép indítása volt ez a karácsonyi szezonnak – mondta a fényképész.

 

mikulásék ölében

 

 

További képek a galériában és még több a 9tenphoto.com oldalán:

 

 

A karácsonyi készülődés a Down Egyesületnél is elkezdődött: FaceBook oldalunkon és karácsonyi albumunkban már elkezdtük az ünnepi képek megosztását. Érdemes követni!

 

akkor_kapunkLegyen boldog mindenki karácsonya!

 

 

Vélemény, hozzászólás?